BAGGRUND OG ERFARING

Friederike Rabe, der ejer virksomheden Stemmedesign, er blandt de mest erfarne og bedst uddannede stemmetrænere i Danmark. Friederike Rabe er uddannet cand. mag. i logopædi fra Martin-Luther-Universitet i Tyskland. Friederike har over 30 års solid erfaring indenfor stemmetræning og stemmeterapi i både Tyskland og Danmark. Hun har i mange år arbejdet på Københavns Amts Tale- og Høreinstitut, senere Kommunikationscentret i Region Hovedstaden i Hellerup, hvor hun har genoptrænet syge eller nedslidte stemmer. Friederike arbejder blandt andet sammen med halslæger på Gentofte Hospital, og har desuden undervist kommende talepædagoger på Danmarks Pædagogiske Universitet.

 

Friederike Rabe har sideløbende uddannet sig som yogalærer hos Hamsa-Yoga og som mindfulness instruktør ved cand. psych. Emil Noll, Mindful Ways. Friederike er kvalificeret til at afholde individuelle mindfulness-forløb og 8-ugers MBSR kurser. Med bagrund i sin mangeårige erfaring med stemmetræning har hun udviklet Stemmedesign® mindfulness baseret stemmetræning.

 

Siden 2003 har Friederike drevet virksomheden Stemmedesign. Hendes kunder er private og offentlige virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der ønsker at bruge deres stemmer succesfuldt, autentisk og troværdigt overfor kunder, medarbejdere, studerende og beslutningstagere.

LÆS MERE

Presse

Ny04 kopi ny

 

 


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få det seneste nye fra Stemmedesign i din inbox.

Tak for din tilmelding! Her er der plads til en meget lang email adresser uden problemer