Det siger kunder om STEMMEDESIGN®

”Advokater har i særlig grad brug for virkningsfulde stemmer. Vi har i Advokatsamfundet været meget glade for STEMMEDESIGNs brugbare og kompetente workshops og foredrag for advokatfuldmægtige.”

Advokat Lise Ravnkilde, Advokaternes Serviceselskab A/S

“…meget glade for Stemmedesigns brugbare og kompetente workshops og foredrag.”

 

 

”Før i tiden følte jeg, at min stemme var helt slidt efter at have givet forelæsninger. Nu – efter at have lært at bruge min stemme på den rigtige måde – kan jeg sagtens undervise 185 elever i et stort auditorium uden mikrofon. Jeg fanger de studerendes opmærksomhed langt bedre nu efter at jeg har fået en sund og stabil stemme. Det har betydet meget for mig.”

“Immediate improvement in reducing the strain on my voice. Then, with a few simple principles, Friederike showed me how easily a good voice could be made to reach out to a large audience. I would have liked to learn even more…”

Andy Horsewell, Professor DTU

“Jeg fanger de studerendes opmærksomhed langt bedre nu…”

 

“Som leder er min stemme mit vigtigste kommunikationsmiddel – jeg har været på et tredages kursus hos STEMMEDESIGN, og jeg kan allerede mærke, at det har styrket min stemme.”

Viceskuespilchef, Carsten Møller, Det Kongelige Teater

“…jeg kan allerede mærke, at det har styrket min stemme.”

 

“Vi kan i høj grad anbefale Friederikes kursus, som gav os sublime redskaber i forhold til opvarmning og brug af stemmen. Hendes behagelige væremåde gjorde at alle følte sig trygge og kastede sig ud i alle øvelser, vi blev udsat for.”

Mikkel Knudsen, Cirkusmuseet

“Vi kan i høj grad anbefale Friederikes kursus…”

 

”Ok, jeg vil fortsætte min træning. Jeg var ude i et støjfyldt miljø i lørdags hvor jeg talte meget, og til min glæde holdt min stemme hele natten. Jeg tror godt vi kan udsætte den planlagte træning i september på ubestemt indtil videre – så vil jeg kontakte dig hvis det alligevel bliver relevant. Det lader til at virke det her!”

Morten Overgaard

“Det lader til at virke det her!”

 

”Jeg er glad for, hvad jeg lærte hos dig. Jeg øver mig ofte, og lydfilerne er nødvendige for mig. Og jeg kan mærke, at jeg ‘mister lidt klang’, hvis der går et par dage mellem, jeg øver mig.

Som regel er det om morgenen på badeværelset, efterfølgende må jeg ty til lydfilerne. Jeg er nu sikker på, min stemmeklang med tiden også bliver MIG. Endnu en gang tak for hjælpen.”

Malene Munkevang

“Jeg er nu sikker på, min stemmeklang med tiden også bliver MIG.”

 

”Det bedste ved kurset var at forstå ‘taleværktøjet’ – altså hvordan det hele hænger sammen og hvordan man selv aktivt kan bruge stemmen korrekt uden at den overbelastes. Det er helt perfekt med de ekstra øvelser og ‘lydbånd’ fra selve undervisningen. Friederike er en meget dygtig underviser med stor viden indenfor emnet! Hun er meget pædagogisk og har en rar smittende udstråling.”

Tina Hansen, Projektum

“Friederike er en meget dygtig underviser med stor viden indenfor emnet!”

 

“Jeg har i flere omgange med stor tilfredshed hyret Friederike og hendes firma Stemmedesign der specialiserer sig i hvordan vi kan optimere vores brug af stemmen. Friederike formår at formidle sin store viden på området på en kreativ og involverende måde, sådan så alle der deltager får værdi af at deltage i hendes undervisning. Alle kan have gavn af de redskaber som hun lærer fra sig, uanset karakteren af ens stemme. Samtidig er Friederike en utrolig varm, empatisk og humoristisk underviser og hun får derfor mine varmeste anbefalinger.”

Joachim Meyer Arndt

“Samtidig er Friederike en utrolig varm, empatisk og humoristisk underviser…”

 

”Det bedste ved kurset var at blive gjort opmærksom på svagheder og styrker ved min stemme samt at få konkrete øvelser og redskaber til at forbedre svaghederne. Det var bedre end forventet! Jeg lærte det jeg kom efter plus mere. Godt med at få noter efter hver gang, så er det nemmere at huske.”

Tine Andersen, Paranova

“Det var bedre end forventet! Jeg lærte det jeg kom efter plus mere.”

 


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få det seneste nye fra Stemmedesign i din inbox.

Tak for din tilmelding! Her er der plads til en meget lang email adresser uden problemer